ons adres

Ambachtstraat 8
4231 DP  Meerkerk
tel.: 0183 35 62 44
info@jaspersschadeservice.nl
contactformulier

openingstijden

ma t/m vrij:   08.00 - 17.00 uur

Jasper Schade Service
is een zusterbedrijf van:

jaspers

Caravan - Camper Schade

Schade aan uw caravan of Camper? Laat het dan door een Specialist repareren!
Jaspers Schade Service heeft tientallen jaren ervaring in huis voor het goed repareren van uw Camper of caravan. 

Hagelschade, deuken en scheuren, krassen, vocht? Dan kunt u bij Jaspers Schade Service uitstekend terecht . Want onze specialisten zorgen dat ieders tweede huis op wielen weer in perfecte staat wordt gebracht. 

Buiten de feitelijke caravan reparatie regelen we ook de volledige administratieve afhandeling met uw verzekeraar. Zeker en vertrouwd.

Met slimme technieken als uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en Profile Repair herstellen onze specialisten met aandacht voor uw budget en het milieu. We nemen u alle zorgen uit handen, Ofwel Service in optima forma.


CAMPERS

Camper schade reparatie! Wij zijn gespecialiseerd in allround reparaties aan alle merken campers. Wij zijn werkzaam voor zowel camperbedrijven, particulieren als verzekeringsmaatschappijen. Wij streven ernaar het ongemak van een camperschade voor onze klanten tot een minimum te beperken. .

Jaspers Schade Service in combinatie met Camper service Meerkerk  is een erkend onderhouds- en schadeherstelbedrijf. In onze moderne werkplaats met gediplomeerde monteurs kunt u terecht voor inbouw, onderhoud- en servicebeurten, reparaties, schadeherstel, vochtmeting, remmentest etc